Bedrijf

Joop van Zanten Staalservice | het bedrijf

Joop van Zanten Staalservice is totaalleverancier in bewerkingen van staalplaat door het snijden van staalplaat ‘in het dikkere segment’ en kent vele nabewerkingen zoals bijvoorbeeld kantpersen, richten en aanbrengen van laskanten.

Maar ook voor andere (na)bewerkingen kunt u prima bij ons terecht. Met behulp van een goed geoutilleerd machinepark, dat als gevolg van marktconforme ontwikkelingen is verfijnd, bieden wij u: snelheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit.

Verwerken van staalplaat, daar zijn wij ijzersterk in. We werken volgens de laatste stand der techniek, omdat de markt vraagt om maatwerk en innovatieve oplossingen. Een uitgebalanceerde verhouding tussen prijs en kwaliteit, flexibiliteit en snelle levering, dát is onze toegevoegde waarde. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Daarom leggen wij de nadruk op betrouwbare levertijden en service.

Bedrijfsfilm

Joop van Zanten Staalservice is een onafhankelijke, winstgevende productieonderneming die halffabricaten en samengestelde componenten produceert van kwalitatief hoogwaardig niveau.

 

Joop van Zanten Staalservice onderscheidt zich in de markt door haar dienstverleningsconcept: langdurige samenwerkingsverbanden waarin betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie een leidende rol hebben, en zal daarnaast voortdurend bezig zijn haar dienstverleningsconcept te verbeteren en te optimaliseren.

Joop van Zanten Staalservice houdt bij haar bedrijfsvoering voortdurend rekening met de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van de medewerkers en houdt naast, de geldende maatschappelijke normen, voorschriften en wetten, haar eigen culturele achtergrond hoog in het vaandel.

Integriteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht zijn tijdloze ingrediënten van een succesvol recept. De bedrijfscultuur, prestatie- en vernieuwingsdrang, steunen de winstgevendheid en dragen daardoor bij aan de continuïteit van de onderneming.

 

Joop van Zanten Staalservice koestert enerzijds traditionele normen en waarden die haar onderneming succesvol hebben gemaakt, maar staat anderzijds open voor vernieuwende ideeën die haar kansen biedt in de zich steeds wijzigende maatschappelijke omgeving.

Zij geeft deze grondwaarden vorm door middel van een moderne en professionele bedrijfsvoering, waarbij eventuele samenwerking met derden/ participatie niet uit de weg gegaan zal worden.

De wensen en eisen van medewerkers, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden worden samengesmeed tot ijzersterke combinaties, nieuwe dienstverleningsconcepten en vernieuwingen in de organisatie. Joop van Zanten Staalservice blijft daardoor een betrouwbare, flexibele en innovatieve partner, nu en in de toekomst.

Joop van Zanten Staalservice is een familiebedrijf dat in 1966 vanuit een kolenloods is gestart door de ouders van de huidige eigenaren A.J. van Zanten en J.G. Blankesteijn-van Zanten. Na enkele uitbreidingen, die met tussenpozen plaatsvonden, namen zij het bedrijf in 1991 over.

De geleidelijke groei van het aantal klanten en opdrachten in de afgelopen jaren, maakte nog meer uitbreiding gewenst. Dit heeft geleid tot de ingebruikname van de huidige locatie op bedrijventerrein De Batterijen in Veenendaal, een goed bereikbare locatie direct grenzend aan de A12.

We hebben de beschikking over 10.000 m² vloeroppervlakte met een moderne inrichting van de hal voor een optimaal logistiek proces. Hier werken onze deskundige en ervaren mensen aan de kwalitatief hoogwaardige halffabrikaten. Ook hebben we een uitgebreide en variabele voorraad staalplaat in opslag, klaar voor verwerking. Het betreft eerste keus gecertificeerd plaatmateriaal, voornamelijk afkomstig van West-Europese walserijen.

Omdat de diversiteit van onze klanten groot is en de markt in beweging blijft, investeren wij continu in mens én machine. Met moderne machines en besturingssystemen in combinatie met specialisme en vakbekwaamheid, kunnen we zowel eenvoudige als hoogwaardige en complexe producten snel en effectief vervaardigen. Zo zijn we binnen de markt onder andere specialist in oplossingen op het gebied van het zwaardere zetwerk, in combinatie met het plasmasnijden met laserkwaliteit. Ook investeren wij veelvuldig in orderbegeleiding en werkvoorbereiding, wat resulteert in een uiterst effectieve planning. Hierdoor blijft ons productieproces up-to-date en garanderen wij u steeds een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Toegevoegde waarde. Bij het vinden van een pasklare oplossing voor uw vraagstuk, zoeken wij naar een toegevoegde waarde in tariefstelling, kwaliteit en service. Zo bieden wij u niet alleen een uitgebalanceerde verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van uw product, maar zijn we ook een flexibele organisatie met betrouwbare levertijden. Samen met de toewijding en vakbekwaamheid van onze mensen en ons credo ‘afspraak is afspraak’ is Joop van Zanten Staalservice een solide partner.

Klant centraal. Binnen onze onderneming staan uw klantwensen voorop. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent, dát is de filosofie die toegevoegde waarde heeft. Daarom wordt zorgvuldig omgesprongen met uw vraagstuk, waarbij wij uitgesproken normen hanteren voor de bediening van iedere klant. Onze materialen vinden hun weg naar alle geledingen in de metaalverwerkende industrie. Onze hoofdafzet vindt voornamelijk in Nederland plaats, maar ook daarbuiten als halffabrikaat of bewerkt onderdeel.

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.