Agro

Van kolenboer naar Agro

Door de eeuwen heen wordt het werken op het land gemakkelijker gemaakt door de toenemende innovatieve mechanische oplossingen. Landbouwmechanisatie wordt mede mogelijk gemaakt door toeleveranciers in de metaal.

U gebruikt regelmatig staal voor het samenstellen van een (eigen) product wat gebruikt wordt voor de land-/tuinbouw. Denk hierbij aan (onderdelen) voor tractoren, kiepers, rooi-/poot machines etcetera.

In de afgelopen jaren is gebleken dat veel van de producten opgebouwd worden uit staaldelen welke afkomstig zijn uit vaak dunner plaatmateriaal. Het dunnere plaatmateriaal is bijzonder geschikt om te snijden met een laser snijmachine. Deze machines kunnen naast nauwkeurig snijden ook andere staalplaat, zoals aluminium en rvs, snijden.

Staalsnijden met een laser snijmachine is mogelijk is tot 20 a 25 mm dik plaatstaal. Bij dikker plaatmateriaal wordt veelal gebruik gemaakt van plasma-/autogeen-/water snijmachine. Joop van Zanten Staalservice is zelf niet in het bezit van een laser snijmachine. Omdat onze focus meer richting het dikkere en grotere snijwerk gaat maar toch de vraag aan laser gesneden producten niet uit de weg willen gaan, werken wij samen met partners. Bedrijven die, evenals ons, kwaliteit leveren, (lever) betrouwbaar zijn en een langdurige samenwerking koesteren.

 

 

Bent u ook werkzaam in de Agro of herkent u de staalbehoefte in deze branche? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

wordt bij partners ingekocht

snijden tot 40 mm, 2 branders per machine