Apparatenbouw

Plaatwerk onder hoge druk: apparatenbouw

Bij het maken van producten voor de apparatenbouw is de toepassing van specifiek hiervoor geschikt staal een voorwaarde. Al vele jaren levert Joop van Zanten Staalservice hiervoor gekwalificeerd snijwerk+.

Behalve het op de juiste manier gebruik maken van materialen die veelal in dit marktsegment worden verwerkt is het tevens van belang op de hoogte te zijn van de gebruikelijke normen en regels die vereist zijn. ASTM-Grade 60-70, P265GH of P355NL1 zijn materialen die veelal in verschillende diktes op voorraad aanwezig zijn omdat ze geregeld voor onze klanten worden verwerkt. Onze medewerkers van de afdeling verkoop, werkvoorbereiding en kwaliteitsdienst zijn op de hoogte van deze op dit werk betrekking hebbende regelgeving.

Ons kwalitatief, compleet en nauwkeurig snijwerk+ (met bewerkingen) is hierdoor in vertrouwde handen.

 

Bent u ook werkzaam in de apparatenbouw of herkent u zich in deze branche? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

snijden tot maximaal 40mm dik, 2D met maximaal 2 branders

snijden tot maximaal 300 mm dik, 2D met maximaal 6 branders

PED, ASMI, TUV,