Baggerindustrie

Gereedschap voor de baggerindustrie

Bedrijven in dit marktsegment vervaardigen producten die gebruikt worden om grond afkomstig van de rivier- of zeebodem te verwijderen. Nederland als waterland heeft hier veel ervaring mee en heeft hierin wereldwijd een grote naam opgebouwd. Ook Joop van Zanten Staalservice beweegt zich in dit segment en draagt hier in belangrijke mate een steen aan bij.

In de baggerindustrie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van snijwerk+. Veelal bestemd voor equipement in/op/aan baggerschepen. Maar ook voor nieuwbouw van baggerschepen wordt Joop van Zanten Staalservice benaderd en zijn er in het verleden al verschillende snijpakketten geleverd. Vaak voor cutterzuigers maar ook hoppers worden voorzien van snijwerk+.

Joop van Zanten Staalservice wordt regelmatig betrokken bij het leveren van laspakketten voor producten op/in/aan het schip. Denk hierbij aan afsluiters, pomphuizen, cutterladders, scharnieren etc. Producten die veelal uit staal S355J2+N gesneden worden en regelmatig voorzien zijn van extra bewerkingen zoals verjongingen/laskanten, zetwerk en machinale bewerkingen.

Veel van deze producten kennen een langere voorbereiding waardoor standaard levertijden kunnen worden gevolgd. Maar ook spoedopdrachten (reparatiewerk) of optionele producten die worden besteld kunnen worden gehonoreerd omdat materiaal op voorraad ligt en de bewerkingen in huis plaats vinden.

Bent u ook werkzaam in de baggerindustrie of herkent u zich in deze branche? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

tot een dikte van maximaal 40 mm

tot een dikte van 300 mm

diverse machines (vlam, machinaal, schuren)

diverse mogelijkheden

3.1/3,2 gecertificeerd materiaal, tracebillity, DNV/BV/Lloyd's Marine