Bouw

Staal in de bouw past altijd

Bij bouwprojecten wordt staalsnijwerk, behalve in stalen balken, profielen en bewapeningsstaal ook verwerkt in kop-/voetplaten. Joop van Zanten Staalservice is uitstekend bekend met de voor die toepassing benodigde staalverwerkingsmogelijkheden.

Immers, het bedrijf is al ruim 50 jaar bezig met het snijden van staal. Maatvast gesneden constructiestaal is wat we door bewezen prestaties kunnen leveren. Maar ook voor bouwprojecten gelden steeds zwaardere regels en normeringen. Bouwgerelateerde projecten kennen verschillende classificaties, bijvoorbeeld NEN-EN-1090 waar (toe)leveranciers aan moeten voldoen of deze vragen steeds meer additionele bewerkingen.

Bij Joop van Zanten Staalservice hebben we al jaren de focus op snijwerk+. Alle benodigde bewerkingen aan het gesneden staalproduct kunnen, in huis, worden toegevoegd, met als resultaat een compleet product tegen marktconforme prijzen.

Joop van Zanten Staalservice: de verwerker van staalplaat.

Bent u ook werkzaam in de bouw of herkent u zich in deze branche? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.