Containerbouw

Snijwerk + containerbouw is een prima combinatie

De toepassing van staalsnijwerk in dit marktsegment is al jaren voor Joop van Zanten Staalservice een begrip. Steeds meer ontdekken bouwers van producten in deze branche de vele bewerkingstoepassingen die wij in huis hebben.

Bij het bouwen, samenstellen of assembleren van producten die passen in dit marktsegment worden verschillende materiaalsoorten toegepast met uiteenlopende diktes. Hierbij is het een toegevoegde waarde wanneer de leverancier op de hoogte is van alle mogelijke eigenschappen die deze verschillende diktes en soorten materiaal met zich mee brengen en tevens ook in staat is al deze materialen te snijden en te bewerken; een echte + dus.

De medewerkers van Joop van Zanten Staalservice zien het als een uitdaging om de meest complexe staalvraagstukken samen met de klant op te lossen.

Bent u ook werkzaam in de containerbouw of herkent u zich in deze branche? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.