Machinebouw

Ook in de machinebouw is er behoefte aan snijwerk+

Eén van de belangrijkste groepen afnemers van snijwerk+ bevindt zich in dit marktsegment. In Nederland en daarbuiten worden heel veel producten onder de noemer 'machine' gebouwd of samengesteld. Joop van Zanten Staalservice is volledig ingericht om deze branche te bedienen.

De manier van produceren voor de machine-industrie loopt nogal uiteen, van stukproductie en serieproductie tot massaproductie. Bij stukproductie gaat het om de realisatie van één enkel exemplaar. Dankzij het modulaire ontwerpen kunnen apparaten en machines bestemd voor het maken van enkele stuks tegenwoordig nog steeds in serie vervaardigd worden. Binnen de gehele branche wordt er gewerkt met verschillende opdrachten, waarbij de opdrachtgever veelal specifieke klanteneisen stelt die in het ontwerp ingepast dienen te worden.

 

 

Bent u ook werkzaam in de machinebouw of herkent u zich in deze branche? Dan is het een kleine stap op kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

snijden tot 40 mm dikte, 2 branders per machine

snijden tot 300 mm dikte, 6 branders per machine

diverse mogelijkheden