On-/Offshore

Staalproducten in de on-/offshore drijven op kwaliteit

De veiligheid van de toepassingen die gebruikt worden tijdens on-/offshore werkzaamheden wordt steeds belangrijker. Voorkomen is beter dan genezen. Joop van Zanten Staalservice heeft de afgelopen jaren bewezen dat het dienstenpakket hier naadloos op is afgestemd.

Dat wordt bevestigd doordat we de afgelopen jaren nauw betrokken zijn geweest bij belangrijke productontwikkelingen in deze branche. Bij veel van deze producten komt het aan op het vooraf duidelijk maken van de mogelijkheden en toe te passen materialen en bewerkingen. Maar ook het aantonen via certificering dat de procedures die worden gevolgd het resultaat opleveren waarvoor ze zijn opgesteld hebben wij uitstekend in de hand.

Naast kwalitatief snijwerk is het tevens een + dat vele nabewerkingen op deze gesneden plaatdelen in huis kunnen worden uitgevoerd. Alle bewerkingen worden dan ook door vakbekwame medewerkers tot in de puntjes voorbereid en overgedragen aan de productieafdeling.

Bij on-/offshore projecten is naast snelheid, vakmanschap en een volledig dienstenpakket ook het hebben van de juiste materialen een voorwaarde. Naast een brede ‘grijp’voorraad plaatmateriaal, geschikt voor on-/offshore toepassing, zijn er zeer goede contacten met (inter)nationale handelaren en fabrieken die het mogelijk maken materialen in verschillende soorten en maten binnen acceptabele levertijden in huis te krijgen en te verwerken.


Bent u ook werkzaam in de on-/offshore of herkent u zich in deze branche? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.