Transport

Zonder snijwerk+ geen transport mogelijk

Veel producten die gemaakt en gebruikt worden in/voor de transportwereld komen voort uit staal snijwerk. Al geruime tijd levert Joop van Zanten Staalservice ook in dit marktsegment een belangrijke bijdrage.

Als basis voor bijvoorbeeld een chassis wordt plaatmateriaal gebruikt dat behalve gesneden ook voorzien wordt van meerdere nabewerkingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zetwerk of het aanbrengen van gaten.

Bij het construeren van producten geschikt voor de transportwereld is tevens het gewicht van het uiteindelijke product van belang. Joop van Zanten Staalservice speelt hier op in door hoogsterkte staal toe te passen.

 

Bent u werkzaam in de transportsector of herkent u zich in deze branche? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

Tot een dikte van 40mm

Tot een dikte van 200mm

tot een dikte van 30mm

Producten met een breedte van maximaal 1500mm