Yellow Goods

Snijwerk+ in yellow goods zet grond in beweging

Het bewerken van de vele verschillende staalsoorten die geregeld gebruikt worden bij de vervaardiging van onderdelen voor de yellow goods is een specialisme voor Joop van Zanten Staalservice. Met elk zijn unieke eigenschappen passen we verschillende bewerkingen moeiteloos toe.

Of het nu gaat om slijtvast materiaal of hoogsterkte staal; alle bij het verwerken van deze materiaalsoorten benodigde diensten en machines zijn in huis. Tel daar de kennis en kunde van onze medewerkers bij op en een ideale combinatie van mens en machine is ontstaan.

Materiaaleigenschappen bepalen vaak de wijze van bewerking. Maar ook in het voorbereiden moet met deze materiaaleigenschappen rekening worden gehouden. Omdat de medewerkers van Joop van Zanten Staalservice al geruime tijd ervaring hebben opgebouwd mag u er op rekenen dat de producten kwalitatief hoogwaardig zijn.

 

Bent u ook werkzaam in de yellow goods of herkent u zich in deze branche? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.