Additionele beproevingen

Als standaard beproevingen niet volstaan

Door het stellen van steeds hogere eisen aan materiaal en bewerkingen kan het gewenst of nodig zijn om materialen of producten aanvullend te beproeven.

Wanneer de te leveren producten en materialen specifieke eisen vragen is het van belang dat de materialen deze eigenschap ook hebben. Veel informatie is op certificaten verkrijgbaar. Indien deze informatie niet voldoende is of het advies is om deze materialen (nogmaals) te beproeven dan is dat bij Joop van Zanten Staalservice mogelijk. Wij maken van verschillende geautoriseerde instanties gebruik om de platen ultrasoon te laten onderzoeken en/of sturen materiaaldelen naar externe laboratoria om tests te laten uitvoeren.

Dikte en hardheid wordt nagemeten door onze eigen kwaliteitsdienst.

 

 

Verwerkt u staal(snij)werk waar additionele beproevingen gewenst zijn? Of is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.