Autogeensnijden

Met autogeensnijden is dikte geen probleem.

Autogeensnijden: het proces. Het autogeensnijden van staal gebeurt al vele tientallen jaren waarbij de technieken door de jaren heen continu verbeteren.

Autogeensnijden wordt door Joop van Zanten Staalservice toegepast bij het snijden van grote aantallen en/of wanneer de producten dikker zijn dan 40mm. Met deze methode van snijden is het zeer goed mogelijk haaks en precies te snijden. Sommige speciale staalsoorten dienen voorverwarmd te worden voordat er wordt gesneden. Het hiervoor vereiste vakmanschap is al gedurende enkele tientallen jaren bij ons aanwezig. Met ons machinepark kunnen wij snijden tot en met 300mm dik. Indien producten, bijvoorbeeld voetplaten of lange strips, moeten worden voorzien van gaten is het aanbrengen hiervan geen probleem voor de medewerkers van Joop van Zanten Staalservice. Bij lange producten kan gebruik gemaakt worden van snijbruggen. Hierdoor wordt het kromtrekken van de producten voorkomen.
 


 
Verwerkt u staal(snij)werk waarbij autogeensnijden gewenst is? Of is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een email.