Kantpersen

Nauwkeurig kantpersen vereist vakmanschap.

In de afgelopen jaren hebben de investeringen in mens en machine er toe geleid dat op het gebied van kantpersen een hoog niveau is bereikt. Deze toegevoegde waarde vormt ook voor onze overige metaalbewerkingsmogelijkheden een basis.

Joop van Zanten Staalservice heeft in de afgelopen jaren op velerlei fronten bewezen ook in het kanten vakmanschap en kwaliteit in huis te hebben. Omdat wij vele jaren ervaring hebben en continu investeren in vakbekwame mensen en de nieuwste technieken, kunnen wij met gepaste trots stellen dat wij zijn uitgegroeid tot ware specialisten binnen ons vakgebied door de ideale combinatie van vakmanschap, juist gereedschap, zetkracht en afmeting. Complexe producten zijn bij ons eerder regelmaat dan uitzondering. Omdat veel gekante producten door de klant worden gelast d.m.v. een lasrobot is de nauwkeurigheid van zethoeken van groot belang. Zeker bij repeterend seriewerk. Uiteraard houden we ons ook aanbevolen voor het eenvoudiger kantperswerk.

Verwerkt u staal(snij)werk waarbij kantpersen gewenst is? Of  is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

We hebben de beschikking over verschillende kantpersen; drie hebben een perskracht van 320 ton met een maximum lengte van 4 meter. Deze zijn speciaal voor ons uitgevoerd, zodat wij het gehele tonnage van 320 ton ook op een lengte van een halve meter kunnen inzetten.
Deze kantpersen bieden veel mogelijkheden, zoals korte beenlengtes, een kleine of juist een zeer grote zetradius en een dikte tot maar liefst 30 mm. Mede door het brede scala aan gereedschappen bij de machines en het geavanceerde besturingssysteem waarmee ze zijn uitgerust, zijn deze kantpersen zeer breed inzetbaar.