Laskanten

Een laskant geeft ruimte voor de lasser.

In veel voorkomende gevallen dienen gesneden producten voorzien te worden van laskanten of lasvoorbereidingen. Joop van Zanten Staalservice heeft veel verschillende mogelijkheden in huis om dit te doen.

Diverse vormen van laskanten kunnen veelal in één beweging, met behulp van verschillende bewerkingsmachines worden aangebracht. Of dit nu V-, X-, of K- lasnaden onder verschillende hoeken zijn, door middel van het autogeensnijden, of een countourvolgende laskant door middel van een frees op een bewerkingscentrum. Bovendien is het mogelijk om gelijktijdig of later verjongingen aan te brengen. Onze medewerkers gaan geen enkel laskant- of bewerkingsvraagstuk uit de weg. Met de komst van ‘de Kuhlmeyer’ is het mogelijk om laskanten aan te brengen met een schuurband. Hiermee wordt geen warmte ingebracht en heeft de lasser een schoon lasoppervlak. Bekijk een korte impressie van deze bewerking.

Indien nodig kunnen wij altijd een beroep doen op betrouwbare en concurrerende partners die passen in onze filosofie.

Verwerkt u staal(snij)werk waarbij het aanbrengen van een laskant gewenst is? Of  is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

Aanbrengen van rechte laskanten met de vlam

Machinaal bewerkingscentrum 13 meter (Kairos) en 12 meter (KMU-12000) voor het aanbrengen van gefreesde laskanten

Aanbrengen van gefreesde laskant

Schuren van laskanten over een lengte van 6 meter (met de mogelijkheid om producten door te schuiven)

autogeen snijden ISO 9013-442:2017