Machinale bewerkingen

Bij machinale bewerkingen komt het er op aan wat je in huis hebt

In geen enkel snijbedrijf in Nederland worden op dit grote formaat verspanende werkzaamheden uitgevoerd. Joop van Zanten Staalservice is het enige snijbedrijf dat wel de beschikking heeft over deze combinatie.

Met momenteel 2 bewerkingscentra groot formaat en tevens de beschikking over een aantal trouwe en vaste verspanende toeleveranciers heeft Joop van Zanten Staalservice het neusje van de zalm in huis. Het gaat daarbij niet alleen om het grote formaat snijwerk maar de combinatie van groot formaat snijwerk met machinale verspanende werkzaamheden maakt het uniek.

Hierbij is vooral het aanbrengen van laskantvoorbereidingen een vaak voorkomende bewerking. Of dit nu V-, X-, of K- laskantvoorbereiding onder verschillende hoeken is, recht of een contour, voor alles is een oplossing op het bewerkingscentrum. Naast deze bewerking zijn andere verspanende bewerkingen, zoals het boren en/of kotteren van gaten, het tappen van boutgaten of het aanbrengen van verjongingen op beide machines mogelijk.

 

 

Verwerkt u staal(snij)werk waarbij machinale bewerkingen gewenst zijn? Of is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

Voor het aanbrengen van contour laskanten, boor-/tapgaten en souverein gaten en verjongingen maken we gebruik van een Zayer Kairos blokbedfreesmachine.

Deze machine heeft een bewerkingsgebied van 12000mm x 1500 x 1100mm een automatische freeskop met een draaibereik van 5 °, gereedschapswisselaar met 60 plaatsen, gereedschap houder BT 50 en kent een maximale tafelbelasting van 20Ton.

Voor het aanbrengen van contour laskanten, boor-/tapgaten en souverein gaten en verjongingen maken we gebruik van een Zayer KMU 12000 blokbedfreesmachine.

Deze machine heeft een bewerkingsgebied van 11000mm x 1100 x 1000mm een automatische freeskop met een draaibereik van 5 °, gereedschapswisselaar met 60 plaatsen, gereedschap houder BT 50 en kent een maximale tafelbelasting van 20Ton.