Na-snijden

Het na-snijden van bewerkte producten

Complexe gekante producten dienen vaak na het buigproces bewerkt te worden. In deze na-bewerking worden de delen die nodig zijn voor het buigen/walsen maar overbodig zijn voor het eindproduct, weggehaald.

Bij het zetten/kanten van een product is het belangrijk dat er voldoende materiaal aanwezig is om ‘over’ de V van de kantbank te leggen. Bij de meeste producten die gezet of gekant worden behoort dat materiaal bij het uiteindelijke (deel)product. In het geval dat dit deel alleen gebruikt wordt om het eindresultaat te halen moet dit ‘overtollige’ materiaal worden weggehaald.

Joop van Zanten Staalservice heeft vakmanschap in huis op het gebied van voorbereiding, tekenwerk en gebruik van de juiste machines. Deze bewerking zorgt er voor dat u het product, in de juiste vorm en maatvoering, in huis krijgt.

Verwerkt u staal(snij)werk waarbij na-snijden gewenst is? Of is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

autogeen snijmachine met 2 snijkoppen die onder elke hoek geplaatst kunnen worden.

autogeen snijden ISO 9013-442:2017