NEN-EN-1090

Kwaliteit wordt zichtbaar bij NEN-EN-1090

De NEN-EN-1090 norm omschrijft de technische eisen die worden gesteld aan de uitvoering van alle staalconstructies. Onderscheid in typen constructies wordt bepaald door de invoering van een viertal uitvoeringsklassen.

Joop van Zanten Staalservice is in het bezit van het NEN-EN-1090 certificaat uitvoeringsklasse 4.  Het ontwerp bepaalt de mate van de uitvoeringsklasse en zal via onze opdrachtgevers aan ons worden gemeld.

Staalbewerking in diverse branches
Joop van Zanten Staalservice is, naast NEN-EN-1090 gecertificeerd ook bevoegd tot het hermerken van certificaatgegevens in zowel PED als Offshore. Wij verzorgen onder andere staalbewerking voor de:

  • On- & Offshore;
  • Kraanbouw;
  • Container-/tankbouw;
  • Infra;
  • Machine-/apparatenbouw;

Ons NEN-EN-1090 certificaat is, evenals andere in ons bezit zijnde certificaten, te downloaden

 

Verwerkt u staal(snij)werk wat volgens de NEN-EN-1090 uitgevoerd dient te worden? Of is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.