Ontbramen

Snijwerk+ standaard ontbraamd. Vanzelfsprekend.

Bij het snijden van staalplaat ontstaan er randen aan het product als gevolg van slakvorming. Dit kan bij verdere verwerking en later gebruik mogelijk problemen geven. Joop van Zanten Staalservice levert de snijproducten altijd ontbraamd aan.

Inherent aan het staalsnijden is het ontstaan van slak. Het gesmolten materiaal wordt over het algemeen opgevangen in bakken onder de snijtafels maar aan het product hecht zich altijd enig restmateriaal. Het is gebruikelijk dat dit door de medewerkers van Joop van Zanten Staalservice wordt verwijderd.
Ontbramen gebeurt veelal met een beitel of slijpschijf. Maar grotere aantallen kunnen ook door middels van de slijpwals of de schudbak worden verwijderd (laatstgenoemde is alleen voor het ontbramen van kleinere producten).


Joop van Zanten Staalservice levert staal(snij)werk dat is ontbraamd. Hebt u behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.