Stralen

Achteraf stralen zorgt voor een schoon oppervlak

Bij staalstralen wordt de walshuid van de staalplaat door een straalmachine verwijderd. Een schoon product wordt snel en effectief verwerkt.

Doordat we de beschikking hebben over een eigen straalmachine en vakbekwame medewerkers zijn wij in staat de staalproducten te ontdoen van de walshuid. Ook is er de mogelijkheid om producten te snijden uit vooraf gestraalde of gemeniede plaat.
Voor wie stralen?
Het (achteraf) stralen van producten gebeurt voor klanten uit bijna alle branches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afnemers die de staaldelen meteen willen gaan lassen. Voor hun medewerkers werkt het efficiënt wanneer de laszijdes zijn ontdaan van slak, roest of walsresten. Wij gaan bij voorkeur langdurige relaties aan met onze klanten. Betrouwbaarheid, precisie, een nauwe samenwerking en snelle levering zijn hierbij voor ons belangrijke kernwaarden.

Halffabrikaat stralen

 

Verwerkt u staal(snij)werk waarbij een schoon product gewenst is? Of is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.