Transport

Betrouwbaar transport

Het transport van onze producten naar de klant wordt in eigen beheer door Joop van Zanten Staalservice verzorgd.

Voor de meeste opdrachten met transport betekent het dat alle producten vanuit onze fabriek naar onze klanten, in geheel Nederland, worden verzonden. Natuurlijk wordt het transport zo efficiënt mogelijk ingedeeld door onze planner om de overeengekomen leverdatum te realiseren en aan strakke deadlines tegemoet te komen.

Wij houden het transport volledig in eigen beheer om ook hier volledige controle op te kunnen houden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de producten zelf af te halen.

 

 

Verwerkt u staal(snij)werk waarbij transport gewenst is? Of is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

Om concurrerend te kunnen blijven produceren heeft de logistiek een belangrijke rol gespeeld bij het ontwerp van onze nieuwbouw. Met name in de kranen is extra geïnvesteerd. Voor het transport van platen hebben we in productiehal 1 de beschikking over twee bovenloopkranen 16 ton en een van 8 ton. Door deze kranen in tandem te gebruiken kunnen we een gewicht van 32 ton 'handelen'.

Voor transport van gesneden producten in de nabewerkingshal maken we gebruik van een bovenloopkraan van 5 ton.

De platen worden opgepakt door magneten. Om producten bij de machines te 'handelen', zowel in de nabewerkings- als in de snijhal, hebben we in totaal de beschikking over 9 stuks wandconsole kranen. Doordat de ophangconstructie hiervan zich aan de wand bevindt blijft de vloer vrij en kunnen de bovenloopkranen bovenlangs passeren. De wandconsole kranen hebben een werkbreedte van 10 meter en een hijscapaciteit van 2,5 respectievelijk 5 ton.