Verpakken/verzenden

Aan de verpakking herken je een kwaliteit.

Het op het juiste moment aanleveren van producten is al een dienst op zich die erg gewaardeerd wordt en waar een kwaliteit van uit straalt. Maar ook de wijze van verpakken is daar een onderdeel van.

Het is één van de toegevoegde waarden die Joop van Zanten Staalservice standaard in het DNA heeft; de verpakking. Hoewel de buitenkant er goed uit moet zien gaat het natuurlijk over de producten die verpakt zijn. Bij Joop van Zanten Staalservice voldoen niet alleen de producten aan de gewenste afspraken maar gaan wij ook verder in het overleg hoe wij de producten aanleveren.

Hierbij streven wij er naar de producten zo aan te leveren dat de lasser/fitter het eerste product wat hij nodig heeft ook zo kan pakken. Dus bovenop ligt. Hiermee wordt het voor de lasser gemakkelijker een pakket sneller, dus goedkoper, samen te stellen.

Naast deze dienst zijn alle unieke producten voorzien van een handige sticker (al dan niet met barcode) waarop duidelijk de juiste informatie is afgedrukt. Natuurlijk komt die informatie ook overeen met de bijbehorende pakbon.

Vanzelfsprekend kunnen de producten worden aangeleverd op standaard pallets, uw eigen pallets of Europallets (omruilsysteem).

 

 

Verwerkt u staal(snij)werk waarbij optimaal verpakken gewenst is? Of is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.