Werkvoorbereiding

Door vakkundige werkvoorbereiding zijn we completer

Binnen Joop van Zanten Staalservice staan verschillende medewerkers van de afdeling werkvoorbereiding tot uw beschikking om de te bewerken producten zodanig voor te bereiden dat deze met kwaliteit, nauwkeurigheid en leverbetrouwbaarheid worden geleverd vanuit onze productie.

Voordat uw order in behandeling kan worden genomen, worden de noodzakelijke gegevens verwerkt in een digitale tekening. Deze ‘vertaalslag’ gebeurt door onze goed opgeleide medewerkers op de afdeling werkvoorbereiding.

De werkvoorbereiders dragen er zorg voor dat de opdrachten volgens vaste procedures en normen worden vertaald naar snij- en bewerkingstekeningen waarbij rekening wordt gehouden met toleranties, (on)mogelijkheden, gereedschappen, materiaaleisen en -specificaties en nog veel meer. Behalve contact met onze (externe) partners en toeleveranciers is er ook contact met de productiemedewerkers over uitdagende opdrachten.

Naast de verantwoordelijkheid een order productiegereed te maken is er intensief overleg met de afdeling inkoop over de beschikbaarheid van materialen die nodig zijn en natuurlijk met de afdeling productieplanning om de gevraagde levertijd te halen. Als alles duidelijk is wordt een project bevestigd aan de klant en het project in productie gegeven.

Gedurende de productie maar ook na levering blijft de werkvoorbereider verantwoordelijk voor het geleverde product. Mocht er iets niet naar wens zijn dan is de werkvoorbereider de eerst aangewezen persoon om dit op te lossen.

Verschillende werkvoorbereiders hebben tevens de bevoegdheid om certificaten te beoordelen en gegevens over te nemen in de producten (hermerkbevoegd)


Verwerkt u staal(snij)werk waarbij werkvoorbereiding gewenst is? Of is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.