One Stop Shop

Joop van Zanten Staalservice | One Stop Shop

Bij One Stop Shop gaan wij er vanuit dat de klant het complete pakket aan staalwerk uitbesteedt aan één leverancier: Joop van Zanten Staalservice

Gebruik maken van één toeleverancier die in staat is om op het juiste moment, op de juiste plaats een compleet staalpakket te leveren dat meteen door de klant kan worden verwerkt, gaat voordelen opleveren in het productieproces

van de klant. Al vele jaren heeft Joop van Zanten Staalservice bewezen hiertoe in staat te zijn, gezien de jarenlange samenwerking met constructie-bedrijven, machine- en apparatenbouwers, kranenbouwers en meer. Maar ook door de samenwerking met goede toeleveranciers. Immers, onze betrouwbaarheid hangt mede af van partners die hun processen minstens zo goed voor elkaar hebben als wij.

Nieuwe procedures en werkwijzen binnen Joop van Zanten Staalservice die tot verbetering hebben geleid zullen blijvend worden toegepast en dus geborgd.

 

 

 

 

 

 

De afgelopen jaren heeft Joop van Zanten Staalservice zich weten te ontwikkelen als totaalleverancier van staalsnijwerk door zich te richten op het compleet nabewerken van staalsnijwerk in het dikkere segment.

Operational Excellence

Bedrijfsbreed inzetten op: in één keer goed, op tijd is en tegen een reële prijs.

T.C.O.

Door middel van Total Cost of Ownership bekijken wat de vele mogelijkheden zijn van kostenreductie.

Om optimaal te presteren en constante verbetering te bereiken en te behouden maken we binnen Joop van Zanten Staalservice gebruik van vooral LEAN processen, vanuit de overtuiging om te willen excelleren in onze dienstverlening.

 

 

 

 

Door het leveren van een totaalpakket aan staalsnijwerk en gezamenlijk op zoek te gaan naar vermindering van activiteiten die geen waarde toevoegen, kunnen de totale kosten van het product worden verminderd.

One Stop Shop betekent compleet leveren vanuit één leverancier met één aanspreekpersoon