Lasersnijden

Lasersnijden: een aparte bewerking

Nauwkeurig lasersnijwerk. Deze techniek staat bekend om haar grote nauwkeurigheid en geschiktheid om dunner plaatmateriaal te snijden.

Dit geldt voor zowel koolstofstaal als RVS en aluminium. Via Joop van Zanten Staalservice wordt de levering van het lasersnijwerk tot in de puntjes verzorgd.
Graveren en centreren
Naast het lasersnijwerk behoren ook graveren en centreren tot de mogelijkheden. Aluminium wordt tot 15 mm dik gesneden, RVS en staal tot 25 mm. Natuurlijk is nabewerken, zoals kanten, mogelijk. De medewerkers van Joop van Zanten Staalservice buigen zich graag over uw vraagstuk omtrent lasersnijwerk. Voor de levering van lasersnijwerk werken we samen met betrouwbare partners, zodat u verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit.
 


 
Verwerkt u staal(snij)werk waarbij lasersnijwerk gewenst is? Of is er behoefte aan andere diensten? Dan is het een kleine stap om kennis te maken met de mogelijkheden van Joop van Zanten Staalservice. Of het nu gaat om puur snijden van staalplaat (groot, dik of lang) of laspakketten voorzien van de meest uitdagende bewerkingen: wij staan voor u klaar om uw (aan)vragen te beantwoorden. Bel 0318-531770 of stuur een e-mail.

Machines

externe partners

EN-ISO 9013-class 2.