Joop van Zanten

Werken bij joop

Werken, uitdaging, continu mogen leren, digitaliseren, automatiseren en vooral samenwerken zijn woorden die je bij JOOP terug zult vinden. Wil je ook bij ons team komen, dan nodigen wij je van harte uit.

Werken bij JOOP geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en om te leren in de praktijk. Onze machines en bedrijfsprocessen proberen wij steeds te moderniseren. De combinatie van vakmanschap en automatisering zien wij als het recept voor een toekomstbestendige productie in Nederland. Wij werken met bijzondere staalsoorten. Onze specialiteit is hoogwaardige staal met bijzondere eigenschappen voor bijzondere producten. Wij leveren componenten aan een breed scala aan klanten. Door met de klant samen te werken, proberen wij de eindproducten van de klant nog beter, slimmer, sterker, lichter en soms goedkoper te maken.

Bekijk onze vacatures en solliciteer snel. Of ga naar open sollicitatie als jouw functie er niet tussen staat maar je wel bij ons wilt werken. Je bent welkom!

Vacatures

Kanter / Zetter

Zetten/kanten is één van onze specialiteiten. Hoogwaardig en nauwkeurig werk met materiaal van 2mm dik tot en met materiaal van 60mm dik worden met hoge precisie verwerkt tot onderdelen voor hoogwaardige toepassingen.

Lees verder

Operator bewerking machines

JOOP heeft samen met Messer een uniek bewerkingstation ontwikkelt en in productie. Op dit bewerking station kunnen we recht- en schuin snijden, boren en tappen.

Lees verder

Productie Engineer

JOOP probeert alle producten zo slim mogelijk te produceren. Maar wij weten dat het nog beter of slimmer kan. Jij als Productie Engineer ziet de kansen om dat te realiseren.

Lees verder

Werkvoorbereider

Tekeningen van klanten worden door de werkvoorbereider omgezet naar productrecepturen. Dit proces kan volledig geautomatiseerd verlopen als de klant alles goed heeft aangegeven.

Lees verder

Open sollicitatie

Werken bij JOOP geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en om te leren in de praktijk. Onze machines en bedrijfsprocessen proberen wij steeds te moderniseren.

Lees verder

Erkend leerbedrijf

JOOP is een erkend leerbedrijf, waardoor het ook een geschikt bedrijf is om bijvoorbeeld stage te lopen. Wij kunnen jou de begeleiding bieden die jij nodig hebt.

Lees verder

EN