Joop van Zanten

Industry 4.0 reis van JVZ! 7

Industry 4.0 reis van JVZ! 7

Onze werkvoorbereiders snijden/nesters zitten sinds deze week in een “control room”. Vanaf hun werkplek hebben ze zicht op het laaddek van ons Remmert GmbH material handling systeem, de wachtrij met 15 gevulde snijbedden, het Messer Cutting Systems Europe plasma bewerking station en het Messer Cutting Systems Europe laserbewerking station (beide met een interne camera bewaking) en het Remmert GmbH afraap station.Als de bewerking machines goed zijn voorbereid kan de WVB/Nester alleen alle bewerkingen en materiaal transport laten plaatsvinden.
Dit proces zijn we met Messer Cutting Systems Europe en Remmert GmbH aan het testen en softwarematig aan het optimaliseren.
Doel is om een volledig CAD/CAM bewerking proces functioneel te hebben voor platen van 2mm tot 50m dikte met een afmeting van maximaal 6m x 3m. Alle bewerkingen in 1 productie proces.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NL