Joop van Zanten

Industry 4.0 reis van JVZ! 9

Industry 4.0 reis van JVZ! 9

Ouderwetse Post-it in een digitaal tijdperk? Jazeker. Onder leiding van ISD Benelux zijn we gestart met het analyseren en verbeteren van ons digitale werkproces. De basis van Industry 4.0 is dat je alles digitaliseert. We zijn al ver, maar op een aantal plaatsen in ons werkproces lopen we tegen wat problemen of onhandigheden aan De simpele maar heldere en doeltreffende Post it methode geeft een goede inzicht. We zien nu al aanzienlijke verbeter mogelijkheden intern. Uiteindelijk moet het allemaal leiden tot voordelen voor onze klanten. Later in het traject zullen wij onze klanten ook betrekken in het proces om zaken te optimaliseren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NL