Joop van Zanten

Industry 4.0 reis van JVZ! 13

Industry 4.0 reis van JVZ! 13

Zoals u de afgelopen tijd heeft kunnen zien, zijn wij op weg in een mooie, spannende en vernieuwende reis. Alles met het doel om u als klant beter te bedienen. Zodra onze leveranciers de platen bij ons komen lossen, kan de Remmert GmbH “platen wachtkamer” worden gevuld. Vanuit de “wachtkamer” worden de Messer Cutting Systems Europe bewerking machines gevuld en na het bewerken weer gelost. Zodra onze logistiek gereed is, worden de bewerkte platen uit de “wachtkamer” opgeroepen en gelost voor verdere bewerking of verzending naar u. Op bijgaande film kunt u “meereizen” met een snijtafel en de reis van plaat tot bewerkt onderdeel meebeleven. Natuurlijk is dit ook real-time bij ons te aanschouwen en onze verdere bewerking mogelijkheden te bekijken of te bespreken. Ook de mogelijkheden van ons CAD/CAM proces wat in samenwerking met ISD Benelux / HiCAD is gebouwd kunnen wij u uitbereid laten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NL