Joop van Zanten

Vacature: Kanter / Zetter

Werken, uitdaging, continu mogen leren, digitaliseren, automatiseren en vooral samenwerken zijn woorden die je bij JOOP terug zult vinden. Wil je ook bij ons team komen, dan nodigen wij je van harte uit.

Werken bij JOOP geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en om te leren in de praktijk. Onze machines en bedrijfsprocessen proberen wij steeds te moderniseren. De combinatie van vakmanschap en automatisering zien wij als het recept voor een toekomstbestendige productie in Nederland. Wij werken met bijzondere staalsoorten. Onze specialiteit is hoogwaardige staal met bijzondere eigenschappen voor bijzondere producten. Wij leveren componenten aan een breed scala aan klanten. Door met de klant samen te werken, proberen wij de eindproducten van de klant nog beter, slimmer, sterker, lichter en soms goedkoper te maken.

 

Wij zijn op zoek naar:

 

Kanter/zetter

Zetten/kanten is één van onze specialiteiten. Hoogwaardig en nauwkeurig werk met materiaal van 2mm dik tot en met materiaal van 60mm dik worden met hoge precisie verwerkt tot onderdelen voor hoogwaardige toepassingen.

 

Wat bieden wij

JOOP is een dynamische onderneming. Vanuit een traditioneel productiebedrijf hebben wij ons de laatste vier jaar omgevormd naar een modern en vooruitstrevend bedrijf. Hierdoor zijn wij binnen onze sector één van de technologische koplopers in de markt geworden. Dat proces willen wij voortzetten en verder uitbouwen. Alle collega’s krijgen de kans op hun kennis uit te breiden middels persoonlijke opleidingstrajecten, zowel intern als extern. Een trainings- en opleidingstraject van minimaal één jaar is onderdeel van de functie. Dit traject wordt door ons volledig vergoed en vindt tijdens werktijd plaats.

 

Ben jij geïnteresseerd?
Solliciteer dan vandaag nog! Mail jouw motivatie en C.V. aan de heer R. Dekker en wellicht maken we binnenkort kennis!

NL