Joop van Zanten

Industry 4.0 reis van JVZ! 2

Industry 4.0 reis van JVZ! 2

Automatiseren, kennis overdracht, menselijke interactie, allemaal thema’s waar we mee te maken krijgen bij onze totale procesaanpassingen richting een volledig 4.0 bedrijf. Onze kantbanken door LVD volledig gereviseerd in 2019. Inmiddels zijn de kantbanken via CADMAN-B en CADMAN Job volledig geïntegreerd met RidderIQ van ECI Software Solutions. Direct bij het maken van een offerte wordt een volledig automatisch kantprogramma gegenereerd. De machine operator kan het 3D kantproces eerst bekijken voordat hij het gaat uitvoeren. De kantsoftware regelt alle machine instelling en met de Easyform wordt de kanthoek tijdens de kantbank beweging direct opgemeten. Verschillende soorten materialen en diktes tot 40mm zijn volledig automatisch te verwerken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NL