Joop van Zanten

Industry 4.0 reis van JVZ! 3

Industry 4.0 reis van JVZ! 3

STEP files, CAD/CAM, Model Based Engineering zijn allemaal termen waar wij als “eenvoudig staalbedrijf” ook mee te maken hebben gekregen. De afgelopen 1,5 jaar hebben wij veel aan opleidingen gedaan en software ge├»nstalleerd om met de digitalisering mee te kunnen gaan. Inmiddels zijn we best een beetje trots op onze voortgang en huidige kennis niveau. Samen met en ook wel voor klanten, maken wij complete product modellen zodat onze productie CAD/CAM aangestuurd kan worden. Voor een aantal klanten hebben wij de producten die bij ons gekocht worden volledig omgezet naar STEP files. Dat zien wij als samen optrekken en service. Vervolg bestellingen zijn hierdoor simpel geworden en hebben we gezamenlijk duidelijkheid gekregen over alle wensen en eisen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NL