Joop van Zanten

Industry 4.0 reis van JVZ! 4

Industry 4.0 reis van JVZ! 4

Ons nieuwe bewerking station van Messer Cutting Systems Europe wordt getest en ingeregeld. Graveren/markeren, boren/tappen, recht snijden en aparte bevelkop (schuin snijden) op 1 bewerking machine. De komende weken zal de machine ingeregeld worden. Het werk aan het andere bewerking station en aan het logistieke systeem van Remmert GmbH gaat ondertussen door. BEUTING Metalltechnik GmbH & Co. KG heeft de afzuiging, snijtafels met afvalverwerking en machine behuizing afgemaakt.
Gühring KG heeft gereedschappen geleverd voor de boor/freesunits. Alle bewerkingen op bijgaand filmpje worden CAD/CAM aangestuurd door ISD Software und Systeme GmbH en via #Omniwin en #Omnifab van MesserSoft GmbH verwerkt naar de machine met een terugkoppeling naar Ridder Data Systems BV van ECI Software Solutions. Onze eerste volledige #industry4_0 fase van een complete materiaal bewerking is daarmee een feit.

NL