Joop van Zanten

Industry 4.0 reis van JVZ! 5

Industry 4.0 reis van JVZ! 5

Automatiseren en extra service verlenen zijn doelstellingen die wij nastreven op onze reis. Ons laser en plasma snijwerk wordt met een volledige LISSMAC Maschinenbau GmbH straat schoon gemaakt, afgebraamd en indien gewenst van een R voorzien. Hiervoor maken we gebruik van een extra lange invoer- en uitvoerband met daartussen de Lissmac SBM-M-1500 voor het afbramen en de SBM-XL 1500 voor het oppervlakte schuren en R aanbrengen. De machine is voorzien van een automatische diktemeter voor de hoogte instelling. Op dit moment staat de volledig afbraam straat nog separaat. Volgend jaar zal het geheel verplaatst worden naast de afraaptafel van ons nieuwe bewerking centrum en koppelen wij alle bewerkingen en handelingen aan elkaar. In 2021 hoort u meer van ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NL